Hoe kan ik een spraakbericht verzenden op Signal?

Met spraakberichten kun je tekst inspreken en verzenden naar je contacten of groepen.

Een spraakbericht op Signal verstuur je als volgt:

1. Open Signal en ga naar een chat of tik op het potlood-icoontje rechtsonder in je scherm om je contacten op Signal te bekijken en een chat te starten.

2. Tik op het microfoon-icoontje bij het tekstveld (invoerveld) en houd dit vast om je spraakbericht op te nemen. Zodra je klaar bent met het inspreken van je bericht, laat je de microfoonknop los en wordt je spraakbericht direct verzonden.

Als je de opname van je spraakbericht halverwege wilt annuleren, veeg je met je vinger naar links (zonder dat je vinger van het scherm afgaat).

Spraakberichten in Signal Messenger (Android-versie)

TIP: Voor langere spraakberichten kun je het opnemen ook vastzetten. Je hoeft dan tijdens de opname niet de hele tijd de microfoonknop ingedrukt te houden. Om handsfree spraakberichten op te nemen druk je op de microfoonknop en veeg of swipe je vervolgens naar boven richting het sloticoontje. Als je klaar bent met opnemen, druk je op de verzendknop om je spraakbericht te verzenden.

Om spraakberichten met Signal Desktop op te nemen, klik je op de microfoonknop bij het tekstveld en als je klaar bent klik je op Versturen.

Spraakberichten in Signal kunnen maximaal één uur lang zijn.

Spraakberichten worden automatisch gedownload en zowel jij als de ontvanger kunnen er emoji-reacties op geven.

Wil je een tekstbericht verzenden? Lees dan dit artikel over hoe je tekstberichten in Signal kunt verzenden.

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.