Hoe kan ik verdwijnende berichten instellen op Signal?

Je kunt verdwijnende berichten inschakelen voor alle toekomstige gesprekken die je zelf begint of alleen voor een bepaald gesprek. In groepen kunnen alleen beheerders verdwijnende berichten inschakelen of de timer aanpassen.

  • Voor alle toekomstige gesprekken: Ga naar Instellingen in Signal en dan naar Privacy. Vervolgens kun je onder het kopje Verdwijnende berichten een standaardtimer instellen.
  • Voor een specifiek gesprek: ga naar Gespreksinstellingen en kies Verwijdende berichten.
  • Voor een groep: zorg dat je beheerder bent van de groep en ga naar Groepsinstellingen en kies Verdwijnende berichten. Ben je geen beheerder dan zul je het aan de beheerder moeten vragen.

Je kunt een eigen tijd voor de timer invoeren tot maximaal 4 weken of kiezen uit standaardtijden, variërend van 30 seconden tot 4 weken.

Na het opslaan van je de nieuwe instelling, zien jij en je gesprekspartner(s) in de chat een melding van de gewijzigde timer. Ook staat er bovenin het scherm, direct onder de naam van je contact of groep, een kloksymbool met daarachter de ingestelde timer. Bij toekomstige berichten zie je tevens een Signal App Timer Icoon Verlopende Berichten timer icoon onderaan de chatbubbel, zodat je kunt zien dat het een verdwijnend bericht is.

Verdwijnende berichten kun je op ieder gewenst moment ook weer uitschakelen of aanpassen, via de genoemde instellingen hierboven.

Meer over verdwijnende berichten in Signal:

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.