Met wie kan ik verhalen delen op Signal?

Je kunt verhalen in Signal op drie manieren delen: met al je Signal-contacten, met bepaalde Signal-contacten of met een groepschat. In Signal heten dit verhaaltypen.

  • Mijn Verhaal: Je deelt je verhaal met al je contacten op Signal. Je kunt hierbij hierbij kiezen uit alle contacten, een aantal contacten, maar je kunt ook je verhaal verbergen voor bepaalde personen. Je kunt dit instellen onder Signal Instellingen > Verhalen.
  • Aangepast Verhaal: Je deelt je verhaal met een aangepaste lijst van contacten op Signal. De contacten krijgen je verhaal gewoon te zien, en weten niet dat ze op jouw aangepaste lijst staan. Je kunt aangepaste verhalen instellen onder Signal Instellingen > Verhalen.
  • Groepsverhaal: Je deelt je verhaal met een bestaande groepschat. Iedereen in de groep, dus ook de contacten die niet in je Signal-contactenlijst staan, kan je verhaal bekijken en erop reageren. Ook kan iedereen de reacties en antwoorden zien, net als in een groepschat. Je kunt de reacties bekijken door op Weergaven/Antwoorden te tikken.

Wanneer je een verhaal op Signal maakt kun je bij het verzenden één of meerdere van bovenstaande verhaaltypen selecteren en verhalen delen met wie je wilt.

Meer over verhalen (stories) in Signal:

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.