door Redactie Signalapp.nl | woensdag 22 Maart 2023 13:30

Signal update Android: sneller opstarten en chats verwijderen

door Redactie Signalapp.nl | woensdag 22 Maart 2023 13:30
Signal App Beta Android
Home > Nieuws 

Signal update Android: sneller opstarten en chats verwijderen

door Redactie Signalapp.nl | woensdag 22 Maart 2023 13:30
Signal App Beta Android

Signal voor Android krijgt een nieuwe bètaversie: 6.15. Wat is er nieuw in deze update?

Naast de gebruikelijke bugfixes heeft Signal een aantal prestatieverbeteringen geïmplementeerd, die de app sneller en beter maken.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de snellere opstarttijd van de app. Op sommige Android-apparaten kan Signal nu tot wel 50% sneller opstarten. Dit betekent dat gebruikers de app sneller kunnen openen en sneller toegang hebben tot hun chats.

Een andere belangrijke prestatieverbetering heeft te maken met de manier waarop Signal omgaat met het verwijderen van gesprekken. Als je in de app een gesprek verwijdert, verdwijnt dit gesprek nu direct uit je gesprekkenlijst. Voorheen kreeg je eerst vrij lang de melding “Aan het wissen” te zien, voordat de chat daadwerkelijk uit je lijst verdween.

Het sneller opstarten van de app en de verbeteringen omtrent het verwijderen van chats, maakt Signal nog beter en gebruiksvriendelijker.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Android

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via Google Play kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma of via Firebase App Distribution. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via Google Play, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Android.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.