door Redactie Signalapp.nl | zondag 26 Maart 2023 19:26

Signal update Desktop: berichten selecteren en nieuwe stickerpakketmaker

door Redactie Signalapp.nl | zondag 26 Maart 2023 19:26
Featured Signal App Beta Desktop Meerdere Berichten Selecteren Doorsturen Verwijderen
Home > Nieuws 

Signal update Desktop: berichten selecteren en nieuwe stickerpakketmaker

door Redactie Signalapp.nl | zondag 26 Maart 2023 19:26
Featured Signal App Beta Desktop Meerdere Berichten Selecteren Doorsturen Verwijderen

Signal voor Desktop heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 6.12. Wat is er nieuw in deze update?

Naast de gebruikelijke bugfixes heeft Signal een handige nieuwe functie toegevoegd. Je kunt nu namelijk meerdere berichten selecteren en deze in één keer tegelijk doorsturen of verwijderen. Ook is de stickerpakketmaker vernieuwd.

Meerdere berichten selecteren

Het selecteren van meerdere berichten in Signal Desktop maakt het doorsturen en wissen van berichten een stuk makkelijker en sneller. Je hoeft berichten dus niet meer handmatig één voor één door te sturen of te verwijderen.

Je kunt je berichten op twee manieren selecteren. Allereerst kan dit via het menu rechtsboven in de chat. Klik hier op de nieuwe optie “Berichten selecteren” en vink vervolgens de berichten aan. Een andere manier om meerdere berichten te selecteren is door met je muis over een bericht te bewegen, zodat de berichtopties en de drie puntjes verschijnen. Klik op de drie puntjes en vervolgens op “Selecteren” en je kunt beginnen met het selecteren van je berichten.

Zodra je een selectie van je berichten hebt gemaakt, zie je onderin een prullenbak-icoon en een pijltje naar rechts. Klik op de prullenbak om de geselecteerde berichten in één keer te verwijderen of klik op het pijltje naar rechts om deze naar één of meerdere contacten door te sturen.

Ben je van gedachten veranderd, druk dan op het kruisje links om je selectie ongedaan te maken.

Screenshot meerdere berichten selecteren en wissen of doorsturen in Signal Desktop bèta 6.12

Stickerpakketmaker in webbrowser

Naast deze nieuwe functie heeft Signal ook de stickerpakketmaker aangepast. De stickerpakketmaker gebruik je alleen als je je eigen Signal-stickers wilt gebruiken. Er zijn een aantal design-aanpassingen, maar de belangrijkste verandering is dat deze nu in je webbrowser opent. Voorheen zat de stickerpakketmaker in de Desktop-app ingebouwd. Door deze wijziging wordt het programma een stukje kleiner.

Al met al weer een handige update en we kijken uit naar de volgende!

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Desktop

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via de website van Signal kun je de bètaversie installeren op Windows, macOS of Linux. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je eveneens via de website van Signal, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Desktop.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.