door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 08:27

Signal update iOS: vernieuwde mediaspeler in landschapsmodus

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 08:27
Signal App Beta iOS
Home > Nieuws 

Signal update iOS: vernieuwde mediaspeler in landschapsmodus

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 08:27
Signal App Beta iOS

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie: 6.22. Wat is er nieuw in deze update?

De nieuwste versie van Signal voor iPhone bevat een groot aantal verbeteringen en bugfixes.

Om te beginnen heeft Signal de nabijheidsdetectie voor oortjes bij nieuwe iPhones verbeterd. In het kort komt dit er op neer dat de draadloze oortjes beter worden herkend.

Verder heeft Signal de meldingen in reacties op groepsverhalen aangepast. Je krijgt nu ook een notificatie als je in een reactie op een groepsverhaal vermeld of genoemd (@mentions) wordt. In eerdere versies was dit nog niet het geval.

Een andere verbetering is dat lange profielnamen nu volledig worden weergegeven. Signal splits lange namen nu op in meerdere regels. Eerst werden deze afgekapt met drie puntjes en stond er bijvoorbeeld “Lange gebruik…” in plaats van “Lange gebruikersnaam”.

Signal App Lange Profielnaam Screenshot
Screenshot lange naam bij berichten in Signal iOS bèta 6.22

Vernieuwde mediaspeler Signal in landschapsmodus

In de nieuwste versie van Signal voor iPhone ziet ook de mediaspeler (mediaplayer) er een stuk beter uit als je de app in landschapsmodus (landscape mode) gebruikt. De mediaspeler is op vier punten aangepast.

Zo is de voortgangsbalk naar onderen geplaatst, zijn de bedieningsknoppen compacter geworden en zijn de knoppen voor het delen en doorsturen van een video naar de navigatiebalk bovenin verplaatst. Ook is de album voorbeeldweergave weggehaald, waardoor meer ruimte overblijft voor het bekijken van je video.

Signal app mediaspeler landschapsmodus in iOS iPhone
Screenshot vernieuwde mediaspeler in Signal voor iOS bèta 6.22

Tot slot zijn er naast bovenstaande uitgelichte verbeteringen in de nieuwste versie van Signal voor iOS veel kleinere technische verbeteringen gedaan, waardoor de app nog beter functioneert.

Al met heeft Signal weer een mooie update gekregen. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates over Signal, bezoek dan regelmatig onze website en volg ons op Twitter.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.