door Redactie Signalapp.nl | donderdag 16 Mei 2024 09:32

Signal Desktop update: kleine update met bug fixes, meer op komst

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 16 Mei 2024 09:32
Home > Nieuws 

Signal Desktop update: kleine update met bug fixes, meer op komst

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 16 Mei 2024 09:32

Signal Desktop heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.10. Wat is er nieuw in deze update?

In de nieuwste testversie van Signal Desktop zitten volgens de ontwikkelaars vooral bugoplossingen maar er komen spannendere veranderingen aan.

Wat die veranderingen inhouden schrijven de ontwikkelaars er niet bij, maar waarschijnlijk doelen ze op de komst van oproeplinks in Signal. In deze testversie zijn hiervoor enkele bugs opgelost.

Binnenkort kun je via een link mensen uitnodigen voor je groepsoproep of online vergadering. Hierdoor hoef je dan niet meer iedereen stuk voor stuk toe te voegen aan je oproep. Uiteraard behoud je zelf de controle over wie je wel en niet toelaat in je oproep en kun je instellen dat je deelnemers vooraf wilt goedkeuren.

Signal’s ontwikkelaars hebben ook verder gewerkt aan (cloud) back-ups. Cloud back-ups zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar zowel Android, iOS als Signal Desktop worden hierop voorbereid.

Tot slot worden gelokaliseerde zoekresultaten voor emoji’s nu beter gesorteerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal nieuws, tips en updates? Volg ons dan op X en Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Desktop

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via de website van Signal kun je de bètaversie installeren op Windows, macOS of Linux. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je eveneens via de website van Signal, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Desktop.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.