door Redactie Signalapp.nl | woensdag 3 Juli 2024 17:04

Signal Desktop update: verbeteringen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | woensdag 3 Juli 2024 17:04
Home > Nieuws 

Signal Desktop update: verbeteringen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | woensdag 3 Juli 2024 17:04

Signal Desktop heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.16. Wat is er nieuw in deze update?

In de nieuwste testversie van Signal Desktop zitten diverse bug fixes en technische verbeteringen.

Zo is een bug opgelost waarbij de knop om een oproep te minimaliseren niet werd weergeven als een oproep opnieuw aan het verbinden was.

De ontwikkelaars hebben ook verder gewerkt aan de toekomstige functie oproeplinks in Signal. In deze versie is onder andere gewerkt aan het blokkeren en verwijderen van personen uit een actieve oproep en aan de kleur van de avatar van een oproeplink.

Binnenkort kun je met oproeplinks mensen via een link uitnodigen voor een (video-)oproep. Hierdoor hoef je niet meer eerst een groep aan te maken om een groepsoproep te starten.

Wanneer oproeplinks beschikbaar worden is nog niet bekend. Momenteel wordt de functie intern getest. Zodra er meer nieuws is, lees je dat uiteraard op onze website en op onze X en Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Desktop

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via de website van Signal kun je de bètaversie installeren op Windows, macOS of Linux. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je eveneens via de website van Signal, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Desktop.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.