door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 december 2023 09:26

Signal update iOS: nieuwe knoppen voor camera en microfoon bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 december 2023 09:26
Home > Nieuws 

Signal update iOS: nieuwe knoppen voor camera en microfoon bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 december 2023 09:26

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 6.53. Wat is er nieuw in deze update?

In deze versie van Signal voor iPhone zijn onder andere de camera- en dempknop in oproepen aangepast. Hierdoor zie je nu gemakkelijker of de camera en microfoon staan in- of uitgeschakeld.

Voorheen veranderde een camera-icoon en een icoon met een doorgestreepte microfoon alleen van kleur bij het respectievelijk in- of uitschakelen ervan. In de nieuwste versie van Signal is het verschil duidelijker gemaakt. Je ziet nu een gewone camera- en microfoonknop wanneer deze staan ingeschakeld, en een camera en microfoon met schuine streep erdoor als deze zijn uitgeschakeld:

Nieuwe knoppen bij video- en spraakoproepen in Signal voor iOS

Verder zijn in deze testversie diverse kleine bugs opgelost en verbeteringen doorgevoerd. Zo zijn enkele processen versneld, wat de gebruikerservaring van Signal voor iPhone zou moeten verbeteren.

Tot slot is er ook een specifieke bug voor Duitse gebruikers opgelost waarbij de cursor verdween als lange Duitse woorden werden getypt.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal-nieuws en updates? Volg ons dan op X of Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.