Ben ik geblokkeerd op Signal?

Natuurlijk wil je graag weten of iemand je geblokkeerd heeft op Signal. Helaas vertelt Signal niet wie jou geblokkeerd heeft.

Oproepen die je start lijken gewoon over te gaan en je krijgt geen speciale melding als je een bericht stuurt naar iemand die jou geblokkeerd heeft. De persoon die jou geblokkeerd heeft, ontvangt je berichten alleen nooit en hij of zij krijgt ook geen binnenkomende of gemiste oproepen van jou te zien.

Een indicatie dat je geblokkeerd bent door iemand kan zijn dat op al je berichten naar deze persoon slechts één vinkje zichtbaar is. Berichten die je naar iemand stuurt die jou geblokkeerd heeft, worden namelijk niet bij die persoon afgeleverd. Maar let op: er zijn veel andere reden waarom het bericht niet is afgeleverd en dus maar één vinkje krijgt. Eén vinkje hoeft dus niet te betekenen dat je geblokkeerd bent. In de meeste gevallen betreft het een probleem met de verbinding bij de ontvanger. Je kunt hem of haar wijzen op de stappen in dit artikel om het probleem op te lossen.

Meer over blokkeren in Signal:

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.