door Redactie Signalapp.nl | zaterdag 21 Januari 2023 14:23

Wat is Signal?

Signal App Wat Is Signal
Home > Info 

Wat is Signal?

Signal App Wat Is Signal

Signal Messenger is een end-to-end versleutelde berichtendienst met focus op privacy. De app is gratis beschikbaar voor Android, iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) en Desktop (Windows, Mac, Linux).

Met Signal kun je onder andere berichten, foto’s, filmpjes, audio en andere bestanden naar elkaar versturen. Ook is het mogelijk om gratis te bellen en videobellen en groepsgesprekken te starten.

Om Signal te kunnen gebruiken is een mobiele internetverbinding of wifi nodig. Naast de gebruikelijke kosten van de internetverbinding (databundel) kost het niets extra om berichten te sturen naar andere gebruikers.

In tegenstelling tot andere populaire berichtenapps staat de privacy van gebruikers bij Signal op nummer één. Signal bevat geen reclames en volgt gebruikers niet met trackers.

Signal is een onafhankelijke non-profit organisatie. De ontwikkeling van de app wordt gefinancierd door donaties van gebruikers.

Wat Is Signal App Screenshot
Deel met je vrienden:

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Sneltoetsen in Signal Desktop

Sneltoetsen in Signal Desktop

Verbeter je Signal Desktop-ervaring met deze handige sneltoetsen! Ontdek in dit overzicht alle keyboard shortcuts voor Signal Desktop.

Laatste nieuws.