door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 21 april 2023 22:41

Nieuw tabblad Oproepen in Signal voor Android

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 21 april 2023 22:41
Signal app oproepgeschiedenis en filter gemiste oproepen
Home > Nieuws 

Nieuw tabblad Oproepen in Signal voor Android

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 21 april 2023 22:41
Signal app oproepgeschiedenis en filter gemiste oproepen

Binnenkort vind je alles wat met bellen en videobellen in Signal te maken heeft overzichtelijk terug onder het nieuwe tabblad Oproepen. Je vindt er je gemaakte, ontvangen en gemiste oproepen en je kunt vanuit dit scherm direct nieuwe oproepen starten.

Het nieuwe tabblad Oproepen zit in de laatste bètaversie van Signal voor Android, versie 6.19.1.

Tot nu toe had Signal nog geen overzicht in de app van al je oproepen en video-oproepen. Oproepen kon je alleen terugvinden in de individuele chatgesprekken. De oproepgeschiedenis is dus een grote vooruitgang om het overzicht te bewaren.

Signal app tabblad oproepen donker thema
Tabblad Oproepen in Signal voor Android 6.19.1, donker thema
Signal app tabblad oproepen licht thema
Tabblad Oproepen in Signal voor Android 6.19.1, licht thema

Vanuit het tabblad kun je gemakkelijk zien met wie je recent gebeld en gevideobeld hebt. Via de oproepenlijst kun je direct mensen bellen of videobellen door middel van de (video)belicoontjes achter hun naam. Ook vind je rechtsonder in het scherm een belknop waarmee je een nieuwe oproep starten met één van je contacten.

Natuurlijk is het ook mogelijk om oproepen uit je oproepgeschiedenis te wissen. Dit doe je door een naam uit de oproepenlijst lang ingedrukt te houden en vervolgens te kiezen voor Wissen. Wil je meerdere oproepen of je gehele oproepgeschiedenis in één keer wissen, dan kun je deze stuk voor stuk selecteren of alles tegelijk selecteren en vervolgens wissen.

Handig is ook dat je de oproepenlijst kunt filteren op Gemiste oproepen. Zo weet je precies welk telefoontje je hebt gemist en kun je deze direct terugbellen.

Compacte navigatiebalk in Signal

Het tabblad Oproepen vind je in de navigatiebalk onderin de app voor Android. Eerder vandaag konden we al melden dat je de grootte van deze navigatiebalk kunt aanpassen. Je kunt hierbij kiezen uit de Normale of Compacte weergave.

De nieuwe opties zitten momenteel in de testversie van Signal voor Android. Wanneer de functies voor iedereen beschikbaar worden, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over Signal? Volg ons dan op Twitter!

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Android

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via Google Play kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via Google Play, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Android.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

2 Reacties

 1. Henk K.

  Dit ziet er een stuk beter uit dan eerst! Signal begint steeds meer op WhatsApp te lijken maar dan beter!

  Antwoord
  • An

   De desktopversie mag nog wel beter, jammer dat ze geen signal web hebben zoals whatsapp.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.