door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 Juli 2023 09:36

Signal update iOS: veiligheidsnummers worden vernieuwd

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 Juli 2023 09:36
Featured Signal App iOS Vernieuwde Veiligheidsnummers
Home > Nieuws 

Signal update iOS: veiligheidsnummers worden vernieuwd

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 Juli 2023 09:36
Featured Signal App iOS Vernieuwde Veiligheidsnummers

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie: 6.33. Wat is er nieuw in deze update?

De ontwikkelaars van Signal hebben hard gewerkt en veel bugs (problemen) opgelost. Zo is onder andere een bug met het instellen van de chatkleur gefixt en is de optie om een chatbericht te Delen verbeterd.

Veiligheidsnummers in Signal vernieuwd

In de nieuwe testversie van Signal voor iOS ontdekken we ook dat er veranderingen aankomen omtrent veiligheidsnummers. Met veiligheidsnummers kun je samen met je contact controleren of jullie verbinding veilig is. Signal gaat dit de komende tijd vernieuwen om nieuwe privacyfuncties mogelijk te maken. Waarschijnlijk doelt Signal hiermee op gebruikersnamen en het verbergen van je telefoonnummer.

Er komen twee verschillende veiligheidsnummers die je aan de kleur kunt herkennen. Eerst waren veiligheidsnummers gebaseerd op het telefoonnummer, maar in de toekomst zal dit op basis van gebruikers-ID zijn. Om elkaars veiligheidsnummer te verifiëren, moet je de code van dezelfde kleur scannen. Er hoeft maar één van de twee paar veiligheidsnummers overeen te komen.

Signal App iOS Vernieuwde Veiligheidsnummers
Veiligheidsnummers worden vernieuwd in Signal

Navigatiebalken in Alle Media

Ook vernieuwd zijn de navigatiebalken in Alle Media onder Chatinstellingen. Je kunt nu snel filteren op Afbeeldingen, Video’s en Gifjes en het wisselen tussen raster- en lijstweergave heeft een eigen knop gekregen. Verder is de optie Selecteren van de balk bovenin naar de balk onderin verplaatst.

Oude (links) en nieuwe navigatiebalk (rechts) voor Alle Media in Signal voor iOS

Achter de schermen is ook weer verder gewerkt aan het bewerken van berichten in Signal. Het bewerken van berichten zal naar verwachting na de zomer beschikbaar worden voor iedereen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en updates over Signal volg ons dan op Twitter!

Update 09-10-2023: Berichten bewerken voor iedereen beschikbaar

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.