door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 10:02

Signal update Desktop: tekstopmaak verzenden

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 10:02
Signal App Beta Desktop
Home > Nieuws 

Signal update Desktop: tekstopmaak verzenden

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 20 april 2023 10:02
Signal App Beta Desktop

Signal voor Desktop heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 6.16. Wat is er nieuw in deze update?

In de nieuwste testversie van Signal voor Signal Desktop zijn diverse bugs verholpen en zijn andere prestatieverbeteringen doorgevoerd.

Een verbetering is dat het gebruik van de rechtermuis niet meer mogelijk is bij ontvangen eenmalige weergave foto’s en afbeeldingen. Dit maakt het kopiëren van foto’s die zijn ingesteld op eenmalige weergave wat lastiger. Let wel op: ontvangers kunnen nog altijd screenshots maken van eenmalige weergave afbeeldingen.

Tekstopmaak in Signal Desktop

Wat verder opvalt is dat de desktopversie nu ook klaargemaakt is om tekstopmaak te kunnen verzenden. In de vorige bèta was Signal Desktop al klaar om berichten met tekstopmaak te ontvangen. De optie tekstopmaak is nog niet te gebruiken omdat dit is eerst op de diverse platformen ontwikkeld moet worden. Zoals we in maart al voor Android ontdekten krijgt Signal binnenkort tekstopmaak: vetgedrukt, cursief, doorgestreept en monospace. Ook komt er een optie voor spoilers naar Signal.

Het is nog niet bekend wanneer tekstopmaak in Signal wordt gelanceerd. Als het zover is, lees je het uiteraard hier op Signalapp.nl of op onze Twitter.

Update 15-06-2023: Tekstopmaak en spoilers zijn nu beschikbaar in Signal bèta 6.22 voor Desktop

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Desktop

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via de website van Signal kun je de bètaversie installeren op Windows, macOS of Linux. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je eveneens via de website van Signal, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Desktop.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.