door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 10:43

Signal Desktop update: emoji zoeken in het Nederlands (of andere taal)

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 10:43
Home > Nieuws 

Signal Desktop update: emoji zoeken in het Nederlands (of andere taal)

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 10:43

Signal Desktop heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.6. Wat is er nieuw in deze update?

De nieuwste testversie van Signal Desktop bevat weer diverse bug fixes en andere technische verbeteringen. Onder andere is verder gewerkt aan de toekomstige functie oproeplinks en de oproepgeschiedenis ervan.

Emoji zoeken in eigen taal in Signal Desktop

De grootste verbetering is dat je nu emoji kunt zoeken in het Nederlands. Voorheen kon dit alleen nog maar in het Engels. Uiteraard worden ook alle andere talen waarin Signal beschikbaar is ondersteund (Bestand > Voorkeuren… > Uiterlijk > Taal).

Naast zoektermen in het Nederlands of een andere ingestelde taal, kun je ook nog steeds zoektermen in het Engels gebruiken. Zo krijg je bijvoorbeeld voor zowel boom als tree resultaten te zien van bomen:

Emoji zoeken in Signal Desktop

Verhalen pauzeren

Verder nieuw in deze update is dat je Verhalen (Stories) nu kunt pauzeren door de linkermuisknop of spatiebalk ingedrukt te houden. Hierdoor kun je iets langer genieten van het verhaal van je vriend of vriendin, en een eventueel lang bijschrift helemaal lezen voordat je alweer automatisch naar de volgende verhaalupdate gaat.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal nieuws, tips en updates? Volg ons dan op X en Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Desktop

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via de website van Signal kun je de bètaversie installeren op Windows, macOS of Linux. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je eveneens via de website van Signal, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Desktop.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.