Hoe kan ik foto’s, afbeeldingen en video’s verzenden via Signal?

Foto’s, afbeeldingen en video’s kun je in Signal op verschillende manieren verzenden:

  • Vanuit een chat op Signal (via bijlage)

Als je in een chat op Signal zit, kun je een bestaande foto of filmpje toevoegen door op het plus-icoontje (Signal desktop: paperclip-icoontje) naast het tekstveld te tikken. Je kunt dan een recente foto of video kiezen en selecteren uit de voorvertoningen. Ook kun je van hieruit de galerij op je telefoon openen en één of meerdere media-items selecteren.

  • Vanuit een chat op Signal (via camera)

De galerij op je telefoon kun je vanuit Signal ook via het camera-icoontje bereiken. Tik op het camera-icoontje naast het tekstveld en zodra de camera opent zie je onderin een miniatuurafbeelding van je meest recente foto of video. Als je daar op klikt, opent de galerij en kun je één of meerdere foto’s en video’s selecteren en verzenden.

Met de camera in Signal kun je uiteraard ook een nieuwe foto of video maken.

Om foto’s en video’s vanuit Signal te verzenden heeft Signal wel toegang nodig tot de galerij en/of de camera op je telefoon. Deze rechten kun je via je telefooninstellingen aanpassen.

  • Vanuit de galerij/het fotoalbum op je telefoon

Een andere manier om foto’s en filmpjes via Signal te versturen is via de galerij van je telefoon. Selecteer één of meerdere foto’s of video’s in de galerij op je telefoon en kies voor de optie Delen. Kies vervolgens voor Signal, waarna Signal opent en je één of meerdere contacten kunt selecteren om de mediabestanden naar te versturen.

Meer opties om foto’s en afbeeldingen te bewerken in Signal:

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.