Hoe kan ik gezichten of teksten vervagen op foto’s en afbeeldingen in Signal?

In dit artikel leggen we uit hoe je gezichten of andere dingen kunt vervagen (blurren) op foto’s en afbeeldingen in Signal. Aan bod komen hoe je automatisch gezichten vervaagd en hoe je handmatig dingen kunt vervagen.

Vervagen (blurren) op foto’s en afbeeldingen in Signal

De eerste stap is om een foto te selecteren of maken om te verzenden via Signal. Dit doe je via het plus-icoontje of de camera in een chat, of door een foto te delen vanuit de galerij op je telefoon.

Vervolgens zie je een scherm met je foto en diverse icoontjes. Om iets te vervagen op een foto in Signal tik je eerst op het penseel-icoontje onderin:

Signal App Gezichten Op Foto Vervagen Blurren
Afbeeldingen en foto’s bewerken en opmaken in Signal

Daarna kies je voor het vervaag-icoontje om iets te vervagen (blurren):

Signal App Gezichten Op Foto Vervagen Blurren
Vervaging (blurren) ongedaan maken in Signal

Vervolgens kun je kiezen of je gezichten automatisch wilt vervagen of handmatig. Om gezichten automatisch te vervagen schuif je de hiervoor bestemde schakelaar (zie screenshot hieronder) naar rechts.

Als je besluit om handmatig gezichten, tekst of andere dingen te blurren dan kun je de grootte van het penseel aanpassen met het gereedschap links naast je foto:

Signal App Gezichten Op Foto Vervagen Blurren
Grootte aanpassen vervagen op afbeeldingen in Signal

Heb je iets te veel vervaagd, dan kun kun je je laatste actie ook ongedaan maken met het gebogen pijltje linksboven in het scherm. Wil je al je vervagingen en aanpassingen verwerpen, klik dan op Alles wissen of het kruisje linksonder.

Signal App Gezichten Op Foto Vervagen Blurren Ongedaan Maken
Vervaging (blurren) ongedaan maken in Signal

Als je klaar bent met het vervagen van gezichten, tekst of andere dingen dan klik je op het icoon met vinkje rechtsonder en kun je de afbeelding verzenden.

Meer opties om foto’s en afbeeldingen te bewerken in Signal:

Deel met je vrienden:

Volg ons voor Signal Nieuws & Tips

X Twitter Logo Mastodon Logo RSS

Laatste nieuws.