door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 september 2023 09:39

Signal update iOS: betere afhandeling oproepen van geblokkeerde systeemcontacten

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 september 2023 09:39
Signal App Beta iOS
Home > Nieuws 

Signal update iOS: betere afhandeling oproepen van geblokkeerde systeemcontacten

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 7 september 2023 09:39
Signal App Beta iOS

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 6.41. Wat is er nieuw in deze update?

In deze testversie van Signal voor iPhone zijn weer diverse bugs opgelost en technische verbeteringen doorgevoerd. Onder andere een aantal bugs rondom het overzetten van accounts naar nieuwe iPhones zijn opgelost.

Signal heeft ook, net als vorige week, verder gewerkt aan de nieuwe optie verborgen contacten. Dit is een nieuwe functie waarbij je meer controle krijgt over wie wel en niet in je contactenlijst verschijnt. In de nieuwste testversie zorgt Signal ervoor dat contacten die je deblokkeert niet langer verborgen blijven. De functie is nog niet beschikbaar voor testers, maar op de achtergrond wordt er hard aan gewerkt.

Gemiste oproepen van geblokkeerde systeemcontacten

Ook nieuw is dat je een melding krijgt van gemiste oproepen in Signal als je gebeld bent door een geblokkeerd systeemcontact. Je kunt iemand namelijk op je telefoon hebben geblokkeerd, maar (nog) niet in Signal. Als je op een gemiste oproep van een geblokkeerd systeemcontact tikt, geeft Signal aan dat het een geblokkeerd systeemcontact betreft en kun je deze persoon direct blokkeren in Signal.

Betere en simpelere Nederlandse vertalingen

Verder heeft Signal diverse Nederlandse vertalingen aangepast, wat de app simpeler en toegankelijker maakt.

Zo was “Account” eerst “Jouw registratie” en is dit nu “Account” geworden, zoals we in iedere andere Nederlandstalige app gewend zijn. Ook heet de functie “Payments” nu in het Nederlands “Betalingen” in plaats van “Overschrijvingen”. Hierdoor is nu direct duidelijk waar het over gaat zonder te moeten raden wat overschrijvingen zijn.

Betalingen in Signal kun je overigens doen met MobileCoin, maar deze cryptomunt is niet heel populair. De functie Betalingen in Signal was lange tijd in bèta, maar vorige week is het bètalabel er in iOS vanaf gehaald.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Signal volg ons dan ook op X (Twitter)!

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.