door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 april 2023 14:34

Signal update iOS: zoeken verbeterd en accountgegevens exporteren

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 april 2023 14:34
Signal App iOS iPhone Zoeken
Home > Nieuws 

Signal update iOS: zoeken verbeterd en accountgegevens exporteren

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 13 april 2023 14:34
Signal App iOS iPhone Zoeken

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie: 6.21. Wat is er nieuw in deze update?

De nieuwe versie van Signal voor iPhone bevat zoals gewoonlijk veel bugfixes en andere kleine technische verbeteringen.

Beter zoeken in Signal

Een grote vooruitgang is dat het zoeken in de app voor iPhone is verbeterd. Signal geeft bij de zoekresultaten nu prioriteit aan chats en contacten, en daarna pas aan berichten. Zoek je bijvoorbeeld op “Jan”, dan is het eerste zoekresultaat het chatgesprek met je contact Jan, en daarna pas berichten waarin Jan wordt genoemd.

Ook zijn er prestatieverbeteringen doorgevoerd voor het zoeken in groepen met veel deelnemers en worden geannuleerde zoekopdrachten beter afgehandeld. De zoekfunctie in Signal is in deze update ook alvast voorbereid om om te gaan met de nog te introduceren functie spoilers.

Accountgegevens exporteren in Signal

De nieuwste versie van Signal voor iOS bevat verder het exporteren van accountgegevens, waar we vorige week al over hebben geschreven. Met deze functie kun je een rapport downloaden van je accountgegevens.

Omdat Signal ontworpen is om zo weinig mogelijk over de gebruikers te weten, bevatten deze rapporten niet heel veel informatie. Je kunt onder andere je telefoonnummer zien waarmee je Signal hebt geregistreerd, je eventuele donateurbadge(s) en het aantal gekoppelde apparaten. Een export bevat geen berichten of media.

Om je accountgegevens te exporteren ga je in Signal naar Instellingen en dan naar “Account”. Vervolgens scroll je naar de optie “Jouw accountgegevens” en kun je je rapport exporteren als TXT- of JSON-bestand.

Signal App iOS Accountgegevens Exporteren
Screenshot accountgegevens exporteren in Signal voor iOS 6.21
Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.