door Redactie Signalapp.nl | dinsdag 20 Februari 2024 19:04

Signal lanceert Signal 7.0, met gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy

door Redactie Signalapp.nl | dinsdag 20 Februari 2024 19:04
Home > Nieuws 

Signal lanceert Signal 7.0, met gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy

door Redactie Signalapp.nl | dinsdag 20 Februari 2024 19:04

Update 29 februari 2024 – 19:12 uur: Signal is begonnen met het uitrollen van gebruikersnamen voor iedereen, dus niet langer alleen bèta! Dat bevestigt Signal aan Signalapp.nl. De ontwikkelaars hebben zojuist versie 7.0 voor Android naar Google Play gestuurd. Het kan nog even duren voordat dit zichtbaar is in Google Play, maar kijk uit naar versie 7.0. Gebruikersnamen zijn sinds vannacht, 4 uur NL tijd, beschikbaar voor Signal Desktop, eveneens versie 7.0. Ook de uitrol van gebruikersnamen naar iOS zal spoedig volgen. Signal heeft dit gisteravond naar Apple gestuurd voor goedkeuring. Bezoek https://signal.org/install met je telefoon om direct naar Signal in je appstore te gaan.

Update 29 februari 2024 – 22:30 uur: Signal versie 7.0 voor iOS is nu in de App store beschikbaar. De Android-versie is inmiddels ook voor sommige gebruikers beschikbaar in Google Play. Dit betekent dat gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy nu voor iedereen met versie 7.0 of hoger beschikbaar is. Ga naar je app store om Signal bij te werken.

Belangrijk om te onthouden is dat de nieuwe privacy-opties werken als je bestaande contact(en) ook Signal-versie 7.0 heeft/hebben. Oudere versies van Signal verlopen na ongeveer 90 dagen, dus ongeveer vanaf juni zijn je privacy-instellingen van toepassing op iedereen met de officiële versie van Signal. Vraag je contacten dus om Signal bij te werken: https://signal.org/install.

Update 4 maart 2024 – 7:20 uur: Mocht je Signal 7.0 voor Android nog niet in Google Play zien… Het betreft een staged rollout, die deze week weer verder gaat. Mocht je v 7.0 sneller willen, dan kun je deelnemen aan bèta in de Play Store. Ook kun je je Android aan Signal Desktop koppelen, en van daaruit je gebruikersnaam instellen.

Update 5 maart 2024 – 19:40 uur: Signal bevestigt dat de uitrol van Signal voor Android nu voor 100% is afgerond. Je kunt Signal versie 7.0 downloaden vanuit je app store. Voor wie liever de APK installeert: versie 7.0.2 is vanaf nu ook beschikbaar als APK op Signal.org.

(origineel bericht)

Signal lanceert Signal 7.0, met gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy

Signal heeft Signal 7.0 gelanceerd voor alle platformen: Android, iOS en Signal Desktop. Signal versie 7.0 is vanaf nu beschikbaar voor bèta en zal in de komende weken voor iedereen worden uitgerold. Dat schrijft Signal in een officiële blogpost.

Afgelopen week konden we al melden dat de lancering van Signal versie 7.0 voor vandaag gepland stond.

In ons uitgebreide artikel lees je alles over Signal-gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy, inclusief vele screenshots.

Gebruikersnamen zijn optioneel, en je kunt Signal gewoon blijven gebruiken zoals je gewend bent.

Screenshots Signal-gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy (klik hier voor meer screenshots)

Belangrijk om te weten is dat zowel jij als degene met wie je op Signal contact hebt, over de meest recente versie van Signal (7.0 of hoger) moeten beschikken om de nieuwe privacy-opties te laten werken.

Lees ons uitgebreide artikel over Signal-gebruikersnamen en telefoonnummerprivacy voor meer informatie en screenshots.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Signal? Volg ons dan op X en Mastodon.

Deel met je vrienden:

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.