door Redactie Signalapp.nl | donderdag 19 Oktober 2023 10:15

Signal update Android: technische verbeteringen bij donaties

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 19 Oktober 2023 10:15
Home > Nieuws 

Signal update Android: technische verbeteringen bij donaties

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 19 Oktober 2023 10:15

Signal heeft een nieuwe bètaversie voor Android uitgebracht: 6.37. Wat is er nieuw in deze update?

Deze update van Signal voor Android bevat weer diverse bug fixes en andere technische verbeteringen. Onder andere een bug is opgelost waar bij het aanmaken van een nieuwe groep de teller van het aantal leden niet helemaal goed liep. Ook is verder gewerkt aan oproeplinks.

Doneren aan Signal en iDEAL

Verder zijn er veel technische verbeteringen gedaan rondom donaties aan Signal. Signal is een non-profitorganisatie en gebruikers kunnen Signal steunen door te doneren. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om het doneren zo makkelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Interessant voor Nederlanders is dan ook dat Signal werkt aan een mogelijkheid om via iDEAL te doneren. Hierdoor wordt het voor Nederlandse gebruikers gemakkelijker om te doneren, aangezien lang niet iedereen over een credit card, Google Pay of PayPal beschikt. Overigens kun je nu ook al via de website van Signal indirect via iDEAL doneren via de optie PayPal.

Signal heeft nu de eerste stappen gezet om doneren direct via iDEAL mogelijk te maken. Wanneer dit beschikbaar wordt, is nog niet bekend.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates van Signal, volg ons dan op X!

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Android

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via Google Play kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma of via Firebase App Distribution. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via Google Play, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Android.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.