door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 28 Juni 2024 07:40

Signal update iOS: downloaden van bijlages annuleren

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 28 Juni 2024 07:40
Home > Nieuws 

Signal update iOS: downloaden van bijlages annuleren

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 28 Juni 2024 07:40

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.18. Wat is er nieuw in deze update?

De nieuwste testversie van Signal voor iPhone en iPad bevat zoals gewoonlijk diverse bug fixes en technische verbeteringen.

Zo is onder andere een subtiel blur-effect toegevoegd om de weergave van emoji-reacties tijdens een Signal groepsoproep te verbeteren. Ook is het hand opsteken tijdens groepsoproepen bijna klaar voor lancering.

Emoji-reacties in oproep Signal iOS

Verder hebben de ontwikkelaars van Signal veel werk verricht omtrent het downloaden van bijlages. Dit is vooral technisch op een groot aantal punten verbeterd. Ook is het nu mogelijk om het downloaden van bijlages te annuleren. Dit is handig voor wanneer iemand een groot bestand naar je probeert te sturen maar je een slechte verbinding of weinig data hebt. Door op het kruisje te drukken, stopt de download en kun je het bestand op een later moment eventueel alsnog downloaden. Eerder was dit kruisje om te annuleren er ook al, maar dit werkte niet of niet altijd.

Annuleren van bijlage in Signal voor iOS

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal-nieuws en updates? Volg ons dan op X of Mastodon.

Update 04-07-2024: Signal update iOS: hand opsteken tijdens groepsoproepen beschikbaar

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.