door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 Juli 2024 08:49

Signal update iOS: hand opsteken tijdens groepsoproepen beschikbaar

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 Juli 2024 08:49
Home > Nieuws 

Signal update iOS: hand opsteken tijdens groepsoproepen beschikbaar

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 Juli 2024 08:49

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.19. Wat is er nieuw in deze update?

Deze update van Signal voor iOS bevat zoals gewoonlijk diverse bug fixes en technische verbeteringen. Zo is onder andere een bug opgelost voor de correcte weergave (landschap of portret) van het voorbeeld van je video tijdens oproepen en een bug opgelost met het sorteren van vastgezette chats.

Hand opsteken in Signal-groepsoproepen

In de nieuwste testversie van Signal voor iPhone en iPad is ook het hand opsteken tijdens groepsoproepen beschikbaar gemaakt. Met de functie Hand opsteken kun je voorkomen dat mensen door elkaar praten.

Je vindt het hand opsteken onder de knop met de drie puntjes voor meer opties tijdens een groepsoproep:

Hand opsteken in Signal voor iOS

Als je je hand opsteekt, kun je die uiteraard ook weer omlaag doen:

Hand opgestoken in Signal voor iOS

Het hand opsteken tijdens video-oproepen kwam vorige maand al naar Signal bèta voor Android en Signal Desktop en met iOS erbij is, is dit nu op alle platformen beschikbaar.

Chatlijst filteren op ongelezen chats

In deze versie zien we ook een commit met ondersteuning voor het filteren van ongelezen chats in de chatlijst. Met een filter kun je alleen je ongelezen chats laten weergeven, zodat je het overzicht beter kunt bewaren en kunt zien welke chats je nog moet bekijken en waar je eventueel nog op moet reageren. Deze functie is momenteel nog niet beschikbaar voor iOS maar komt er binnenkort aan.

Toekomstige features Signal voor iOS

Verder is gewerkt aan toekomstige features, zoals oproeplinks en Signal (cloud) back-ups. Deze functionaliteiten worden momenteel ontwikkeld voor alle platformen. Het is nog niet bekend wanneer deze gelanceerd zullen worden.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal-nieuws en updates? Volg ons dan op X of Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.