door Redactie Signalapp.nl | maandag 27 november 2023 07:38

Signal update iOS: nieuwe volgorde knoppen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | maandag 27 november 2023 07:38
Home > Nieuws 

Signal update iOS: nieuwe volgorde knoppen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | maandag 27 november 2023 07:38

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 6.51. Wat is er nieuw in deze update?

In de nieuwste versie van Signal voor iPhone hebben de ontwikkelaars van Signal de broncode opgeruimd waarbij onder andere ongebruikte code is verwijderd.

Verder valt op dat de volgorde van de knoppen bij Signal-oproepen van plaats zijn verwisseld. De microfoonknop of dempknop (mute-button), staat nu rechts van de cameraknop in plaats van links ervan.

Nieuwe volgorde knoppen bij oproepen in Signal voor iOS

Donaties aan Signal

Verder zien we dat donaties aan Signal via SEPA-overboekingen een maximumbedrag krijgen. In Nederland zijn SEPA-overboekingen overigens niet beschikbaar. Speciaal voor Nederland maakt Signal het mogelijk om donaties via iDEAL te doen.

Donaties van gebruikers zijn de belangrijkste inkomstenbron voor Signal. De non-profitorganisatie maakt tientallen miljoenen kosten per jaar. In tegenstelling tot grote techbedrijven die zoveel mogelijk geld willen verdienen aan het gebruik van hun app en je privégesprekken, is Signal écht gemaakt voor jou en jouw privacy. Er zitten geen advertenties in de app, je gegevens worden niet verzameld en je gedrag wordt niet gevolgd. Veel gebruikers zijn dan ook bereid om te doneren aan Signal. Doneren kan vanuit de app via Signal-instellingen > Aan Signal doneren of via de website van Signal.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal nieuws en updates? Volg ons dan op X en Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.