door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 19 Juli 2024 17:43

Signal update Android: grotere video’s versturen tot wel 4 GB

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 19 Juli 2024 17:43
Home > Nieuws 

Signal update Android: grotere video’s versturen tot wel 4 GB

door Redactie Signalapp.nl | vrijdag 19 Juli 2024 17:43

Signal heeft een nieuwe bètaversie voor Android uitgebracht: 7.12. Wat is er nieuw in deze update?

Grotere filmpjes versturen, uploadsnelheid verbeterd

In deze testversie van Signal voor Android heeft Signal de maximale grootte van video’s die je kunt verzenden verhoogd van 500 MB naar maar liefst 4 GB.* Het gaat hierbij om de grootte van de originele video. De gecomprimeerde versie zal nog steeds maximaal 100 MB zijn. In februari van dit jaar was die bijlagelimiet voor video’s verdubbeld van 50 MB naar 100 MB.

Verder heeft Signal ook de uploadsnelheid verbeterd, wat met name merkbaar zal zijn bij het verzenden van grotere bestanden over langzame internetverbindingen.

* Als je met Signal bètaversie 7.12 voor Android op dit moment nog geen grotere videobestanden dan 500 MB kunt selecteren, heb dan even geduld: Signal heeft de limiet op afstand verhoogd naar 4 GB en dit zal dan in de komende uren beschikbaar worden.

Cloud back-ups en oproeplinks

Signals nieuwste bètaversie voor Android bevat verder vooral enkele kleine verbeteringen en bug fixes. Ook is verder gewerkt aan toekomstige functies zoals Signal cloud back-ups en oproeplinks. Beide functies zijn momenteel nog niet beschikbaar, maar van oproeplinks hebben we eerder al een screenshot kunnen laten zien:

Preview Oproeplinks in Signal

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal-nieuws en updates, volg ons dan op X of Mastodon!

Update 17-10-2024: Signal oproeplinks nu beschikbaar in Android, iOS en Desktop

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Android

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via Google Play kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via Google Play, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Android.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.