door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 april 2024 08:19

Signal update Android: kleine update met verbeteringen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 april 2024 08:19
Home > Nieuws 

Signal update Android: kleine update met verbeteringen bij oproepen

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 4 april 2024 08:19

Signal heeft een nieuwe bètaversie voor Android uitgebracht: 7.3. Wat is er nieuw in deze update?

Na de grote update waarbij je namen van contacten in Signal kunt aanpassen en notities kunt toevoegen, hebben de ontwikkelaars zich deze week vooral op bug fixes en technische verbeteringen gericht.

Onder andere op het gebied van bellen zijn enkel verbeteringen gedaan. Ook is verder gewerkt aan oproeplinks in Signal. Momenteel zijn oproeplinks nog niet beschikbaar, maar deze functie wordt op korte termijn verwacht.

Nederlandstalige screenshot Oproeplinks

Wijzigingen in woordkeuze rondom Contacten

Verder valt op dat Signal voor de Engelstalige versie het woord ‘system contact’ naar ‘phone contact’ heeft veranderd. Ook is ‘Contact details’ nu ‘Phone contact info’ geworden. Dit om duidelijker te maken over welke contacten het gaat. Met de recente introductie van gebruikersnamen is het belangrijker geworden om te weten welke contacten je wel of niet in je telefoon hebt opgeslagen. Dit om impersonatie te voorkomen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en updates over Signal, volg ons dan op X en Mastodon!

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor Android

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via Google Play kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma of via Firebase App Distribution. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via Google Play, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor Android.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.