door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 11:11

Signal update iOS: technische update

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 11:11
Home > Nieuws 

Signal update iOS: technische update

door Redactie Signalapp.nl | donderdag 18 april 2024 11:11

Signal voor iOS heeft een nieuwe bètaversie gekregen: 7.8. Wat is er nieuw in deze update?

De nieuwste testversie van Signal voor iPhone en iPad bevat voornamelijk bugfixes, kleine aanpassingen en prestatieverbeteringen. Zo is de broncode hier en daar opgeschoond en zijn bepaalde onderdelen gemigreerd.

Ook is verder gewerkt aan de back-upfunctie van Signal voor iOS. Dit is een veelgevraagde functie en Signal werkt hier sinds november 2023 aan. Na de recente lancering van gebruikersnamen in Signal en bijnamen en notities, ziet het ernaar uit dat de back-upfunctie nu het hoogst op het prioriteitenlijstje van Signal staat.

Een ander functie die binnenkort wordt verwacht, zijn oproeplinks. Je kunt een link maken voor een oproep en deze een eigen naam geven en vervolgens delen met vrienden en kennissen, familie, collega’s of onbekenden. De oproeplink kun je delen via Signal, via andere apps of handmatig kopiëren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Signal-nieuws en updates? Volg ons dan op X of Mastodon.

Deel met je vrienden:

Over Signal bèta voor iOS

Signal bèta is de testversie van Signal, voor gebruikers die vroeg toegang willen hebben tot de nieuwste functies. Testversies kunnen bugs en problemen bevatten. Via App store en de TestFlight-app kun je je aanmelden voor Signals bètaprogramma. Nadat de functies succesvol zijn getest en goedgekeurd, worden deze in de stabiele versie van de app geïntroduceerd. Deze ‘normale’ versie download je via App Store, meer informatie hierover vind je onder Signal Downloaden voor iOS.

Heb je nog geen Signal? Probeer het uit!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten.

Laatste nieuws.